STICAL - Avans Tehnologic si Constructiv

Noutati

23 Ian 2014
SERVICII de TERMOVIZIUNE
Ca noutate se ofera servicii de termoviziune cu camera foto in infrarosu si evaluarea riscurilor de aparitie a mucegaiului ca rezultat al neconformitatilor de izolare termica.


Promovam masurari fonice si de transmisie luminoasa,determinari ale umiditatii relative si de temperatura cu precizarea punctului de roua,toate acestea cu aparate profesionale.
La solicitare se pot oferi solutii si servicii de remediere.

............................................................................

02 Ian 2013
www.stical.ro
S-a lansat site-ul www.stical.ro. Stical este o firma cu expertiza in domeniul constructiilor de structuri vitrate.Despre noi

Avand o experienta de peste 16 ani in domeniul constructiilor vitrate, Adrian COMAN, de formatie inginer, creaza firma Stical in 2012, din dorinta de a inova si a raspunde cerintelor tot mai complexe din domeniul constructiilor, atat ca reglementari cat si din considerente de arhitectura.


De ce Stical Co.-ATC?


Firma Stical se ocupa cu vitrari speciale, automatizari, constructii atipice din materiale speciale, placari exterioare.Ideile noastre integreaza constructiv in proiecte solutii tehnologice avansate, avand ca si criteriu primordial eficientizarea investitiei.


Care sunt valorile noastre?


Tratam fiecare proiect in parte cu profesionalism,

raspundem cu precizie la fiecare cerinta specifica,

oferim solutii inovative pentru orice solicitare,

toate acestea printr-o perspectiva de optimizare a costurilor.Experienta : de la ferestre termoizolante la fatade si luminatoare cu vitrari speciale, apoi placari cu diferite tipuri de material din 1996; lucrari cu aplicatii si in afara tarii; compartimentari interioare vitrate cu proprietati speciale.

 

Telefon

tel/fax: 0262 310 104, 0212 118940
mob: +40 7260 67318, +40 755 423289

Contact

Sighetu Marmatiei
str. Gh. Lazar nr.11
Maramures

Bucuresti:
Calea Mosilor 205, ap.6, Sect.2
Bucuresti